Appartamento mansarda

Odkrij čudovito pokrajino

Misurina neve lago

Nepozabne zimske počitnice

funbob auronzo

Najdaljši FUNBOB na svetu

funbob auronzo

Neskončne poti

previous arrow
next arrow
Slider

Auronzo di Cadore in Misurina

Auronzo di Cadore je očarljivo mestece, ki je locirano v enega najlepših delov Italije. Nahaja se na 864 m nadmorske višine, po dolžini bregov reke Ansiei, obkroženo z gozdovi in ugnezdeno med najlepše vrhove Dolomitov, z znamenitimi Tre Cime di Lavaredo v ozadju. Auronzo je pravi naslov za sproščene, a fizično aktivne počitnice! Misurina, »biser Dolomitov«, je najvišji del Občine Auronzo di Cadore. Na jezeru, ki leži na nadmorski višini 1756 m, odseva pogled na Tre Cime di Lavaredo, Cadini, Sorapiss in Cristallo, ki v osrčju Dolomitov tvorijo bogato UNESCO-vo dediščino. Misurina je po vsem svetu znana po svoji nenavadni mikroklimi in po čistem, blagodejno balzamičnem zraku.

Zima

Auronzo di Cadore in Misurina ne pomenita samo smučanja! Poleg alpskega smučanja in snowboardanja, ki ju boste lahko preizkusili na vedno zasneženih smučarskih progah območij Monte Agudo in Col De Varda, zime ob vznožju gore Tre Cime di Lavaredo ponujajo veliko možnosti adrenalinske zabave! Preizkusite svoje moči v Centro Sleddog Marmarole at Paulus San Marco, kjer se boste naučili drsati na saneh, ki jih vlečejo psi; obiščite pokriti stadion, kjer boste lahko drsali na ledu, si ogledali eno od hokejskih tekem na ledu, Broomball, ali občudovali umetnostno drsanje; ljubiteljem teka na smučeh so na voljo številne urejene tekaške proge… Možen je najem motornih sani za vznemirljive izlete do Tre Cime di Lavaredo; gorski vodniki vas bodo s krpljami popeljali po gozdovih, dogovorite se lahko za organizirane treninge smučanja, boba ali sankanja! Auronzo di Cadore in Misurina nudita največ in najboljše, kar želite za vaše zimske počitnice!

Poletje

Auronzo di Cadore, Misurina in Tre Cime di Lavaredo so idealna prizorišča za zabavne in sproščujoče POLETNE POČITNICE! po 3 jezerih se lahko vozite s kanuji, odločate se lahko za športni ribolov, ali najamete »pedalin« za romantično popotovanje po jezeru; sončite se lahko na obali jezera, ali se ohladite v bazenu; lahko se zabavate »dan in noč« v številnih gostoljubnih brunaricah; s FunBob-om se lahko zapeljete po najdaljši progi na svetu, ali si ogledate enega mednarodnih ali svetovnih tekmovanj mountain bike maratonov 3 EPIC MTB. V Auronzu in Misurini ter njuni okolici vas pričakuje nešteto lahkih, srednje in težko zahtevnih gorskih poti, ki vas bodo popeljale mimo gostoljubnih zavetišč skozi eno najlepših gorskih pokrajin na svetu. Če se odločate za počitnice pri nas, ne smete izpustiti izleta do Tre Cime di Lavaredo, do katerih se lahko pripeljete tudi z avtomobilom! Za konec pa še: številne slikovite poti za vožnjo z gorskim kolesom, odlična domača kuhinja, znamenita žganja, izdelki domače obrti, shopping, številne kulturno turistične, folklorne, športne in glasbene prireditve! Kraja sta odlična in poznana destinacija za motoriste, ki se vsako leto srečujejo na znamenitem »Zboru motoristov« v mesecu septembru. Izjemna nadmorska višina, čist, blagodejen in balzamičen zrak ponujajo vašemu telesu v Auronzu in Misurini odlično možnost, da pozabi na vsakdanji stres! Preizkusite TU vaše gorske poletne počitnice!

“Pričakujemo vas, da počitnice v gorah med Dolomiti ostanejo nepozabne!”
ZAPRTO

appartamento 7 - Leo Vacanze

appartamenti 5-6 - Leo Vacanze

inventario oggetti

appartamenti 1-2-3-4 - Leo Vacanze