Leo Vacanze Casa Vacanze

Počitniška hiša v Auronzu

Auronzo di Cadore lago

Počitnice, narava in relax

SKOZI VSE LETO

Appartamento mansarda

Kvaliteta in topel sprejem

NA NAJVIŠJEM NIVOJU

Misurina d'inverno

V srcu Dolomitov

previous arrow
next arrow
Slider

Dobrodošli!

Naša ekskluzivna počitniška hiša s 7 nastanitvenimi apartmaji se nahaja v bližini centra Auronzu di Cadore, v bližini žičnic.
Ugnezdena v tišino, obdana z gozdovi in nekaterimi najlepšimi vrhovi dolomitske družine, npr. Tre Cime di Lavaredo, je naša počitniška hiša idealen počitniški cilj za sproščene aktivne počitnice.
Naši apartmaji bodo idealen partner v koriščenju številne turistično počitniške ponudbe.

Vecellio Taiarezze Family

Čas je za avanturo!

Čas je za ZABAVO na snegu! Raziščite kotičke NEBES! Dih jemajoče gore, preko 200 km označenih poti, sproščeni sprehodi, ali zahtevne poti, gostoljubna zavetišča, kjer se boste okrepčali in naužili edinstvenih panoramskih razgledov na svetu. Kaj je še lahko boljšega?

Smo v srcu Dolomitov

Iščete apartma, primeren vašim potrebam ali željam?

Naša POČITNIŠKA HIŠA je kot nalašč za vas: grajena na strateški točki, blizu smučišč in z odličnim dostopom za organizacijo sprehodov in ekskurzij.
Naši APARTMAJI so idealni za družinske počitnice ali oddih s prijatelji, saj nudijo dovolj prostora in udobja, pa tudi neodvisnosti v apartmajskih enotah.

Doživetja v Auronzu in Misurini

Težko je, da pri nas ne bi imeli česa početi. Pri nas je narava glavni igralec 365 dni na leto. Smučanje na do potankosti dodelanih smučiščih, sprehodi po slikovitih poteh, kolesarjenje med eksplozijo barv, ki jih podarja narava, vzponi in regeneracija po smučanju v tesnem stiku z naravo… Pri nas lahko vsak dan doživite nekaj novega!

Kakovost in gostoljubje na najvišji ravni

Razpoložljivost, prijaznost in kakovost naših storitev so podpis družine Vecellio Taiarezze, ki kot velika profesionalka na prvo mesto od nekdaj postavlja svoje goste.

Naše storitve

“Pričakujemo vas, da počitnice v gorah med Dolomiti ostanejo nepozabne!”
ZAPRTO

appartamento 7 - Leo Vacanze

appartamenti 5-6 - Leo Vacanze

inventario oggetti

appartamenti 1-2-3-4 - Leo Vacanze